Om Daiwa

Om Daiwaklubben

 

Rudersdal PC og walkieklub med kaldenavn DAIWA er en privatradioklub, som har til formål, at yde gensidig assistance og udbrede kendskab i brugen af walkie-talkie samt undervise i IT.

 

Daiwaklubben er hjemmehørende i Rudersdal Kommune i det nordkøbenhavnske område. Klubben blev stiftet 1. juli 2005 af en kreds af PC og walkieinteresserede i daværende Søllerød Kommune. Dens primære aktiviteter er, at yde radiotjeneste til stævner og kulturelle arrangementer primært på sjælland samt PC- og IT- undervisning på flere niveauer.

 

Vi har til huse på Kulturcenter Mariehøj i Gl. Holte, Øverødvej 246 B, 2840 Holte. Indgangen er gul indgang, men man kan med fordel benytte bagindgangen, som findes for enden af bygningen ud imod motorvejen.

 

Bliv medlem

Et medlemskab af Daiwaklubben koster kun kr. 150 årligt. Der kræves ingen radiomæssig eller IT-kunnen for at blive medlem. Vi er en fritidsklub, som er åben for alle som har lyst til at lære om radioteknik eller udvide deres kendskab til IT. Klubben skal være et rart sted at være, så vi sætter det sociale aspekt omkring aktiviteterne meget højt.

 

Kontakt klubben her på siden eller mød os i vores lokaler.

Daiwaklubben - Rudersdal PC og Walkieklub

Telefon:

50 92 19 46

E-mail:

daiwaklubben@hotmail.com

Adresse:

Øverødvej 246 B

2840 Holte

Post

Daiwaklubben v. Martin Wilson Chistiansen

Lyngbygårdsvej 17B st. th. 2800 Kgs. Lyngby

Copyright Daiwaklubben - Rudersdal PC og Walkieklub2016 © All Rights Reserved